Klop: Još nismo stabilni, ali to nije ni moguće

 Klop: Još nismo stabilni, ali to nije ni moguće

FOTO: Printscreen

Dva različita lica na povratku Liverpula sa reprezentativne pauze, prvo poluvreme u kome ih je Vulverhempton nadigrao, i drugo sa velikim preokretom.

– Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u prvom poluvremenu, ali reagovali smo već u nastavku. Mučili smo se fizički u prvom poluvremenu, nismo bili oštri, nismo igrali kako treba. Probali smo da vidimo ko je spreman posle internacionalne pauze i nije to bio savršen izbor… Najbolja vest je da je sa tim sada gotovo, gore ne možemo da igramo. Zato smo u drugom poluvremenu promenili sve. U nastavku smo kontrolisali sve, odigrali zaista dobar meč i jasno je da smo zaslužili da pobedimo. Izjednačili smo i nastavili da dominiramo, te došli do velike pobede.

Svestan je Jirgen Klop da veliki broj promena u prelaznom roku diktira brzinu napretka, međutim, naglašava da su on i igrači spremni na žestok rad.

– Naravno da kvalitet na klupi mnogo pomaže. Srećan sam i zadovoljan sastavom koji imamo. Još jedan preokret, rana je faza sezone i tek skupljamo informacije – preokreti su dobri, ali ne smemo na to da se oslonimo. Još nismo stabilni, ali to nije ni moguće, previše je novih stvar. Spreman sam da radim, baš kao i momci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet