Milojević: Borba za proleće u Evropi je realna

 Milojević: Borba za proleće u Evropi je realna

FOTO: Printscreen

Trener koji je vodio Crvenu zvezdu u dva navrata u Ligi šampiona veruje da je ova generacija kadra da kroz grupu sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom izbori evropsko proleće.

– Složio bih se ljudima iz Zvezde, apsolutni smo favoriti protiv Jang bojsa. Borba za proleće u Evropi je realna. Veliki uspeh bi bio da se to i ostvari, bez obzira da li kroz Ligu Evrope ili Ligu šampiona. Nadam se osvajanju šest bodova u susretima sa Švajcarcima, videćemo koliko se može sa Lajpcigom. Doneće i Marakana koji bod…

Mnogo je onih koje gostovanje na Etihadu u utorak unapred otpisuju, Vladan Milojević je za Sport Klub rekao da se ne slaže sa takvim stavom.

– Ne ide se tom filozofijom, pokušaće Zvezda sigurno da igra dobar fudbal. Raspored ide na ruku, dobro je da dolazi Jang Bojs na Marakanu u drugom kolu. Posle toga su susreti sa Lajpcigom, pa put u Bern. Može se protiv njih tamo, uz podršku ljudi iz dijaspore na tribinama. Posle ćemo da pričamo o Mančester Sitiju u Beogradu, hoće li biti nešto rasterećeniji i sa već obezbeđenim prvim mestom u grupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet