POSLEDNJA NEDELJA LETA VAM DONOSI POLA MILIONA!

 POSLEDNJA NEDELJA LETA VAM DONOSI POLA MILIONA!

Nazire se kraj leta, sve je manje sunčanih dana, biće sve više tmurnih kišnih dana, ali tu je novi Fazi turnir koji će veselim bojama odagnati jesenje sivilo. Kladionica AdmiralBet je organizovala novi turnir koji ljubiteljima slot igara donosi uzbudljivu borbu za fenomenalnih 500.000 dinara.

Naime, do 20. septembra svi zainteresovani mogu da se priključe pohodu na pola miliona dinara tako što će zaigrati izdvojene Fazi slotove, nakon čega će 40 igrača sa najviše sakupljenih bodova osvojiti fantastične nagrade. Bodovi se računaju kao količnik dobitka i uloga, pomnožen sa 100, a minimalan bet iznosi svega 30 dinara.

Za učešće na turniru je neophodno imati otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs, za šta je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta. Registracija se vrši na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice. Dodatno, nakon prva uplata depozita sa sobom povlači i sjajnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, s obzirom da se nalazimo na sredini septembra, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ne čekajte, već zavrtite neke od izdvojenih Fazi slot igara, sakupljajte bodove i obezbedite sebi mesto među 40 najboljih koji će podeliti pola miliona dinara!

2 Comments

  • A free 1xBet promo code guarantees a maximum bonus of 100%. The number of promo codes issued is limited by the terms of the promotion. promocode for 1xbet After the end of the promotion it is your turn to issue a new code. The code is always published on our website as a current and valid 1xbet promo code.

  • I am not sure where you’re getting your info, but great topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for fantastic information I was looking for this info
    for my mission.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet