Bahar: Potrebno je i da imamo dobar dan i sreću, a Siti loš dan

 Bahar: Potrebno je i da imamo dobar dan i sreću, a Siti loš dan

FOTO: FK Crvena zvezda

Verovatno da Crvena zvezda nije mogla da se suoči sa težim izazovom na početku takmičenja u Ligi šampiona, treba se suprotstaviti Mančester Sitiju na njegovom stadionu

Svi poznaju tim protiv koga igramo, sutra bi trebalo da pokažemo našu snagu. Nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, svi znamo da smo imali mnogo obaveza u domaćem prvenstvu. Ali ispred nas je mnogo posla, jer do utakmice ima još vremena.

Najavio je Barak Bahar da će njegova ekipa pokušati na Etihadu da nastupi kao što je igrala u prethodnom delu leta kada je ređala pobede.

Neću mnogo da menjam. Igraćemo sa najboljim timom kojim raspolažemo. Znam da moramo da podignemo nivo igre, budemo oni kakvi smo navikli tokom leta. Potrebno je i da imamo dobar dan i sreću, a Siti loš dan.

Nešto ranije Pep Gvardiola je nahvalio izraelskog stručnjaka koji mu je upao u oči na klupi Makabija prošle sezone.

Lepo je čuti da je Pep rekao tako nešto za mene, reč je o jednom od najboljih trenera u istoriji fudbala. Ali mi moramo da opravdamo njegove reči i pokažemo se na terenu. Voleo bih da posle meča sednem sam sa sobom i kažem da smo bili hrabri, pametni i onakvi kakvi stalno treba da budemo.

Provejava pitanje ko će sutra činiti zadnju liniju crveno-belih sa Aleksandrom Dragovićem i Srđanom Mijailovićem.

Videćemo sutra kako ćemo igrati. Imamo dobre igrače, sa mnogo samopouzdanja. Sačekajte sutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet