Barać: Želimo što pre da odrastemo

 Barać: Želimo što pre da odrastemo

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Ozbiljan ispit mladi sastav Mege imaće već sredinom septembra, Marko Barać i njegovi igrači odmeriće snagu sa Partizanom u četvrtfinalu ABA Superkupa danas u 15 časova.

– Veliko zadovoljstvo nam je što smo ovde u tih osam ekipa koje su svojim prošlogodišnjim rezultatima izborili učešće. Mislim da je sjajna ideja da se ovo takmičenje vrati i smatram da će proći u najboljem mogućem redu. Igramo sa aktuelnim šampionom i najboljim timom iz prethodne sezone. Sačuvali su kostur ekipe i uspeli da se pojačaju na pozicijama koje su bile neophodne. Prema tome, veliko zadovoljstvo i izazov. Kao najmlađa ekipa u ligi želimo što pre da odrastemo, da što brže učimo i ne postoji bolja prilika za to od susreta s Partizanom.

Novi kapiten ekipe i najstariji je Uroš Plavšić, poput svog trenera i on se raduje prilici da se izmeri sa crno-belima.

– Spremali smo se vredno kao ekipa. Bilo je nekih povreda sitnih, ali sad smo na okupu. U dobroj formi smo i mislim da je mladost naš najveći adut uz dosta trčanja i veliku energiju. Nemamo šta da izgubimo protiv Partizana. Očigedno je da je Partizan favorit, ali mi smo tu da se borimo da damo sve od sebe i videćemo gde nas to vodi.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet