Jago: Biti svaki dan sa Teom je bitnije od novca

 Jago: Biti svaki dan sa Teom je bitnije od novca

FOTO: KK C rvena zvezda Meridianbet

Izdanja u dresu Brazila na minulom Mundobasketu, pa onda i na Magenta kupu gde se predstavio kao novi igrač Crvene zvezde, pokazali su da će omaleni plejmejker biti dobro pojačanje, a kako je rekao u intervjuu za Meridian sport, privilegija je što ima priliku da uči od Miloša Teodosića.

– Gledao sam Teodosića, ne znam koliko godina, a sada sedi pored mene. Ovo mi je važno, s obzirom da unapređujem igru. Pratio sam Teovu karijeru, to što sam sa njim svaki dan, bitnije mi je od novca.

Mnogo je novajlija u timu Duška Ivanovića, svestan je i Jago dos Santosa da će crveno-belima biti potrebno vreme da dođu do nivoa na kome žele da budu.

– Ovo su novi igrači, nova sezona, mislim da će nam trebati više treninga, više vremena zajedno, da svi budemo usmereni ka istoj strani. Ali to je u redu, ovo su tek dve utakmice, ovo je važno za nas kao igrače, za klub i za trenera. Normalno je da na početku ne budemo svi na svojim mestima. Dve utakmice, pobeda i poraz nisu toliko bitni jer je ovo predsezona i tek počinjemo. Trebaće nam više treninga i vremena zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet