Jovanović: Novi smo, tražimo se

 Jovanović: Novi smo, tražimo se

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Vraćamo se regionalnoj košarci, Superkup kao uvod. Igokea danas u podne igra protiv Cedevita Olimpije, Vladimir Jovanović će sada biti na klupi od početka sezone nakon što je u poznoj fazi prošle došao kao spasilac.

– Očekivanja iskreno ne znam kakva su jer je ovo potpuno nov tim u smislu dolaska novih igrača. Ono što je za nas otežavajuća oklnost je što smo praktično celi pripremni period bili bez četiri, pet važnih igrača i igrali smo prethodni turnir bez cele bekovske linije. Sada poslednja dva, tri dana smo svi na okupu. Fali nam Karmajkl, tako da smo novi, tražimo se. Očekivanja su da iskoristimo Superkup i period što je ispred nas da se što bolje uigramo i budemo spremni za početak prvenstva i naravno ambicije su nam da probamo da pobedimo svaku utakmicu. Doveli smo igrače za koje smatramo da su pojačanja za naš roster i nadam se da će zdravlje da nas posluži i povrede mimoiđu da bi mogli da pokažemo šta možemo.

Jedan od novajlija u timu Igosa je Zoran Nikolić, povratnik u regionalnu ligu ima nešto lakši zadatak za privikavanje na novu sredinu.

– Naš celi plan je da idemo utakmicu po utakmicu, počev od utakmice protiv Cedevita Olimpije. Daćemo maksimum da probamo pobedimo i ako u tome uspemo posle toga ćemo da razmišljamo za dalje. Dakle, fokus je na Cedevita Olimpiji, koja je veoma dobra ekipa. Ovaj Superkup je dobra provera za nas, jer je poslednja nedelja priprema pred početak ABA lige, kada u prvom kolu igramo kući sa Crvenom zvezdom. Utakmica sa Cedevita Olimpijom je odlična pre starta sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet