Natho: Mislim da smo pokušali da ubijemo naše navijače

 Natho: Mislim da smo pokušali da ubijemo naše navijače

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Dobro je raspoložen iskusni vezista nakon što je Partizan režirao još jedan veliki preokret i savladao Radnik.

– Mislim da smo pokušali da ubijemo naše navijače. Vratili smo se i počeli da igramo posle 2:0. Kada nemamo šta da izgubimo počnemo da igramo. Moramo da počnemo od prvog minuta sa samopouzdanjem. Mi smo Partizan. Mi smo pod velikim pritiskom. U Partizanu je normalno da igraš pod pritiskom jer je ovo veliki klub. Znamo da situacija nije laka u klubu jer smo ispali iz Evrope, ali mi smo Partizan i to bi trebalo da pokažemo od prvog minuta.

Prepustio je Bibars Natho izvođenje jednog penala Mateusu Saldanji, on je preuzeo odgovornost onda kada je bio mnogo veći pritisak.

– Samo onaj koji nije šutnuo nije promašio. Imam samopouzdanje da šutnem. Trener i saigrači mi veruju.

Ova pobeda znači četiri poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, uskoro će večiti derbi, ali pre toga gostovanje Železničaru u Pančevu.

– Ne zanima nas sada derbi. Želimo da osvojimo tri boda u sledećem meču. Ako pobedimo, spremaćemo se za derbi. Sada je jedini cilj da dobijemo sledeći meč.

Izraelac je takođe prokomentarisao jedinstvo unutar ekipe, veliku ulogu sinoć imali su igrači koji su počeli meč na klupi.

– Mi smo jedan tim. Nije bitno ko počne, a ko sedi na klupi. Srećan sam jer svi imaju duh da nas poguraju. Drago mi je kada sam ih video kako su srećni kada smo preokrenuli. Moramo da gledamo sebe, kako mi igramo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet