Obradović: Primenio sam Jokićev savet

 Obradović: Primenio sam Jokićev savet

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Gostujući na Areni, legendarni trener Partizana otkrio je jedan detalj kojim ga je fascinirao Nikola Jokić u jednom trenutku.

Bio sam fasciniran Nikolom Jokićem. Video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije, Partizan je takođe bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli. Pitao sam ga kako je, on mi je tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije… Bio sam prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare… Gledao je i Partizan, znam to.

Fantastični centar poslao je poruku, savet koji je Željko Obradović primenio na treninzima i time još jednom i sam pokazao sopstvenu širinu.

Poslao mi je poruku preko zajedničkog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Shvatio sam njegove reči i odmah sam to primenio. Treba verovati igračima, a igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godina igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet