Obradović: Prve utakmice će pokazati sve neke stvari i nedostatke

 Obradović: Prve utakmice će pokazati sve neke stvari i nedostatke

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Očekivano, Partizan nije bio na pravom nivou u prvoj zvaničnoj utakmici u sezoni, i pored padova u igri uspeo je u četvrtfinalu ABA Superkupa da pobedi Megu dvocifrenim rezultatom.

– Otvorili smo turnir, jasno da je da tim još uvek nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje. Imali smo kratak pripremni period, ali to smo odlučili tako zbog toga što nas čeka naporna sezona. Već sam nekoliko puta govorio o tome. U prva dva meseca ćemo imati po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11, to su 42 utakmice. Zato sam se odlučio na ovaj program. Što se tiče Mege, mladi i talentovani igrači, izuzetno dobro vođeni. Čestitke mojim igračima na plasmanu u polufinale. Na nama je da analiziramo Igokein duel protiv Cedevita Olimpije, potom spremno dočekamo tu utakmicu. I hvala navijačima Partizana na toplom dočeku.

Govorio je Željko Obradović o problemima u odbrani, i onim kadrovskim, ništa što bi ga iznenadilo u ovoj fazi sezone.

– Prve utakmice će pokazati sve neke stvari i nedostatke, kao što su propusti u odbrani. Problem je što se pripemaš na jedan način, a onda dođu neke druge stvari. Ponjitka nije sa nama zbog povrede, Aleksa Avramović takođe ima problema sa skočnim zglobom. Ne oseća se još uvek spremnim i da igra na onom nivou na kojem bi želeo. To su uobičajene stvari za ovaj period. I prošle pripreme smo odigrali sa jednim plejmejkerom. Bitno da su ostali igrači odigrali na potrebnom nivou da se pobedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet