Pjaniđani: Otkrićemo naše ciljeve u toku sezone

 Pjaniđani: Otkrićemo naše ciljeve u toku sezone

FOTO: AdmiralBet ABA League

Danas je prilika da prvi put u zvaničnoj utakmici vidimo novi tim Cedevita Olimpije, Simone Pjaniđani će debitovati protiv Igokee u prvom četvrtfinalu ABA Superkupa danas u podne.

– Otkrićemo naše ciljeve u toku sezone. Rekao sam već mnogo puta, ovaj projekat je za nas jasan. Moramo se uklopiti u budžet, sa mlađim igračima i da svi ustanovimo kako ćemo biti bolji. U narednih nekoliko meseci ćemo znati na čemu smo. Mislim da ćemo u decembru imati ideju i jasan pokazatelj na kojem nivou se možemo takmičiti. Jasno je šta želimo, pokazali smo pravi mentalitet od samog početka. Moramo se postaviti od početka i napraviti temelje za sve ono što donosi budućnost. Jasno nam je kakva očekivanja imamo od uprave kluba i od navijača.

Džastin Kobs se vraća u Podgoricu i regionalnu košarku, ali kao igrač slovenačkog šampiona gde mu je poverena uloga organizatora igre.

– Očekujem timsku borbu za i kao u svakoj utakmici. Prvi turnir za sve nas, takmičenje, novi trener, igrači, novi sistem. Nadam se da ću dati doprinos na obe strane parketa. Od samog Superkupa ABA lige očekujem da ću videti mnogo prijatelja, sjajan je osećaj ponovo se vratiti u Moraču. Uzbuđen sam i spreman za nove izazove u Evrokupu i u ABA ligi. Proveo sam godinu dana u Japanu, sada sam ponovo tu. Drago mi je što sam se vratio, a ovde se osećam potpuno komforno i kao kod kuće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet