Popović: Rano je da budemo u dobroj formi, ne bi valjalo da je tako

 Popović: Rano je da budemo u dobroj formi, ne bi valjalo da je tako

FOTO: Budućnost VOLI

Ni ove pripreme Budućnost nije mogla da obavi u punom sastavu, među poslednjima koji se pojavio na njima je kapiten koji se vratio sa Mundobasketa.

– Rano je da budemo u dobroj formi, ne bi valjalo da je tako. Nas četvorica iz reprezentacije smo se priključili pre par dana i tek smo nekoliko zajedničkih treninga odradili. Kako vrijeme bude odmicalo mislim da ćemo doći do željene forme. Bitno je kakvi budemo u aprilu, maju, a ovo sada je nešto što koristimo za zalet i bazu za ono što nas čeka. Sve protiče u radnoj atmosferi, momci su raspoloženi. Svi smo na istom zadatku, da se novi što pre uklope, da shvatimo kakve su nam obaveze i normalno, malo je vremena, ali to nam je što nam je moramo to da iskoristimo i da budem spremni za početak sezone.

Rano ili ne, tek crnogorski šampion je domaćin Superkupa AdmiralBet ABA lige koji se igra u Podgorici od ponedeljka.

– Mislim da je prerano igrati za trofej 20. septembra, kako za nas tako i za sve ekipe. Moramo to da iskoristimo kao pripreme. Voleli bi da dođemo do tog trofeja, ali mislim da to sada nije toliko bitno, treba da pokažemo bolju igru nego u Sarajevu i da tako gradimo atmosferu, hemiju i sve ono što stvara pravu i dobru ekipu.

Bez obzira na to što skida pritisak sa ekipe, Petar Popović se nada podršci navijača i dobroj atmosferi na Superkupu.

– Navijači nam mnogo znače. Nismo ista ekipa sa njima i bez njih. Oni su deo kluba kroz godine, najveći uspesi su dolazili sa navijačima i punom ,,Moračom“. Da bi išli preko nekog svog maksimuma potrebna je njihova podrška. Svi znaju koliko nam znače, pozivam ih ovim putem da nas podrže i budu uz nas, a mi ćemo to znati da vratimo igrama na parketu i nadam se sa što više pobeda i boljim rezultatom nego prošle sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet