,,Teodosić je imao fizičkih problema, nije prihvatio našu ponudu i ispravno je da se vratio kući”

 ,,Teodosić je imao fizičkih problema, nije prihvatio našu ponudu i ispravno je da se vratio kući”

FOTO: KK C rvena zvezda Merdianbet

Neslavno se završila priča između Virtusa i Serđa Skariola, na promociji novog trenera, predsednik italijanskog velikana, Masimo Zaneti je osetio potrebu da prokomentariše situaciji oko sada već bivšeg trenera.

– Danas sam ovde jer se osećam obaveznim da branim Virtus. To je najvažniji košarkaški tim u Italiji, s više navijača od mnogih fudbalskih timova. Zato je to, po meni, najvažnije. Nije prihvatljivo da se Virtus smatra kao bilo koji drugi tim. Serđa Skariola smatram izvrsnim trenerom, čak sam ga u nekim trenucima branio i ispred kancelarija kluba. Ali ljubavnim pričama dođe kraj, nešto se dogodilo, po meni. Ne treba zaboraviti ni razne intervjue s Torontom i Real Madridom, dok je imao ugovor s Virtusom, kao da je ekipa iz druge lige.

Dotakao se Zaneti i sastava ekipe koja je ostala bez Miloša Teodosića, jednog od zaštitnih znakova u prethodnim sezonama.

– Ovu ekipu smatram vrlo jakom, upravo zato što su je sastavili Serđo Skariolo i Paolo ronci. Svi igrači su potpisani u dogovoru s trenerom. Na kraju je otišao Teodosić, prema kojem gajim veliku naklonost, ali ne treba zaboraviti da je Skariolo u novembru hteo da skloni u stranu i Teodosića i Belinelija. Nije ih koristio na puno utakmica jer su, po njegovom mišljenju, bile stari. Srećom, obnovili smo ugovor s Belinelijem, Teodosić je imao fizičkih problema, nije prihvatio našu ponudu i ispravno je da se vratio kući. Ali ekipu ne čini samo jedan igrač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet