Avramović: Ja već sada svaki dan razmišljam o Olimpijskim igrama

 Avramović: Ja već sada svaki dan razmišljam o Olimpijskim igrama

FOTO: FIBA

Doček reprezentacije na balkonu ništa ne može da zameni, uvek u ovakvoj prilici se nekako ljudi sete reči Aleksandra Đorđevića upućenih Vladimiru Radmanović, pa ih se setio i srebrni košarkaš u intervjuu za Mozzart Sport.

Znam za tu izjavu i u pravu je. Ništa ne može da se poredi sa ovime. Kao klinac sam sanjao samo reprezentativni dres. Nisam imao neke ciljeve u košarci, a da nisu usko povezani sa reprezentacijom. Za mene je ovo bilo debitantsko prvenstvo. Na prethodnim šampionatima sam bio povređen ili nisam bio tu iz raznih razloga, ali sada je konačno došao taj Mundobasket… Onako gledao sam i razmišljao u sebi… Što bi Amerikanci rekli: „You have one shot“… I iskoristio sam ga. I svi mi. Doneli smo Srbiji Olimpijske igre, a potom i srebrnu medalju.

Odmara Aleksa Avramović u rodnom Čačku pred početak klupske sezone, mada mislima je već u glavnom gradu Francuske.

Ja već sada svaki dan razmišljam o Olimpijskim igrama u Parizu. Ne mogu da ne razmišljam i razmišljaću i dalje. Što se mene tiče, podbacuj loptu sada, idemo. Izaći ćemo u Parizu u jakom sastavu, kakav god on bio. Uostalom, nije ni bitno. Svakako će nam ciljevi biti isti. Napadamo medalju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet