Ćavi: Gavi daje dušu ovom timu

 Ćavi: Gavi daje dušu ovom timu

FOTO: FC Barcelona

U prvom delu sezone Barselona nije blistala, po povratku sa reprezentativne pauze petardom protiv Betisa najavili su bolje dane.

Povremeno smo briljantni, a protiv Betisa smo odigrali generalno gledano kompletnu utakmicu. Nismo odigrali savršeno, jer ima stvari za poboljšavanje, ali je partija u ovom meču značajni napredak u odnosu na prve utakmice u sezoni. Izuzetno sam zadovoljan time što vidim sa kojom radošću igrači nastupaju, uživaju na terenu i zabavllaju se.

Najnovija pojačanja tresla su mrežu, oporavljeni igrači, rezervisti, meč odigran na Monžuiku idealno je prošao za španskog šampiona.

Konkurencija je savršena, toliko je dobra da sam u problemu da izabrem napadače, to je divno za tim. Istakao bih i sjajnu podršku publike, osećali smo se kao da igramo na Kamp Nou.

Posebno je Ćavi pohvalio Gavija, mladi vezista se nije upisao u strelce ali je našao načina da doprinese ubedljivom trijumfu.

On daje dušu ovom timu, to čini svojom strašću na terenu. Bez njega bi bilo mnogo teže na terenu, bilo je mnogih u predsezoni koji su sumnjali u njega, ali je on sjajna ličnost i igrač, a to će tek pokazati u punom svetlu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet