Jovanović: Nismo spremni za početak ABA lige

 Jovanović: Nismo spremni za početak ABA lige

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Rezultatski, Igokea je odlično odigrala prvu zvaničnu utakmicu, nadigrala Cedevita Olimpiju u četvrtfinalu ABA Superkupa, međutim, mladi trener naglašava da ekipa tek treba da nađe pravu formu.

– Utisci su takvi kao što smo i znali pre početka Superkupa ABA lige. Niti mi, a ni Cedevita Olimpija nismo u formi i nismo spremni za početak ABA lige. Zato će ove tri utakmice značiti mnogo, jer do kraja nema mnogo treninga, pa ćemo kroz mečeve da popravljamo neke stvari. O samoj utakmici mislim da smo neki veći deo dogovora ispoštovali. Dobra provera, ono što je bitno da se niko nije povredio. Meč je bio pun kontakta i želim ekipi Cedevita Olimpije dobro zdravlje i sreću u nastavku. Na nama je da ovo iskoristimo na najbolji način i da budemo što bolji do kraja Superkupa ABA lige.

Igosi su stekli dvocifrenu prednost u prvoj četvrtini, imali i plus 16 u jednom trenutku, Zmajevi su se približili u par navrata, ali deluje da Vladimir Jovanović ima u timu igrače kadre da preuzmu odgovornost u takvoj situaciji.

– Mi imamo ekipu koja je iskusna i kvalitetna. Mislim da je to normalna reakcija u trenucima kada je protivnik pravio seriju. Promašivali smo otvorene šuteve, nije najbolje išao napad, ali smo pronašli načine u odbrani da ne dopustimo Cedevita Olimpiji da u potpunosti okrene utakmicu. To je sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet