Obradović: Pričaćemo o poslednjoj četvrtini

 Obradović: Pričaćemo o poslednjoj četvrtini

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Perfektno prvo poluvreme Partizana i izuzetno loša poslednja četvrtina, Igokea je iskoristila pad da izbegne težak poraz, ne i da spreči rivala da ode u finale ABA Superkupa.

– Radili smo jutros trening kao pripremu ove utakmice. Objasnili smo igračima sve kvalitete koje ima Igokea kao tim. Izuzetno sam zadovoljan prvim poluvremenom, igrali smo tečno, pametno u odbrani i u napadu. Odlično smo izgledali. Treća četvrtina u egalu ima neke logike, ali o zadnjem periodu ne bih da trošim reči. To je nešto o čemu ćemo da pričamo na sastanku i na treningu. Igokea igra pametno, imaju osnovnu ideju igre. Zasluženo smo pobedili u ušli u finale, čestitam igračima na tome. Pokušaćemo da se pripremimo za sutra, ma ko god da nam bude protivnik u finalu.

Danas je nastupio i Aleksa Avramović, zaradio ovacije publike i pohvale trenera za prikazano dok je bio na terenu.

– Rekao sam vam da ima povredu, oteknut mu je skočni zglob. Odradio je teretanu i jutros na treningu ovo što se tiče taktike. Osećao se dobro i rekao da može da igra. Izuzetno korektno je odigrao za vreme na parketu.

Tri utakmice na ovom takmičenju idealne da svi treneri vide u kakvom stanju su im timovi pred početak sezone, Željko Obradović rotira igrače i dozira im minutažu u ove dve utakmice.

– Superkup je takmičenje da se igra dan za danom. Naravno da se vodi računa o minutaži, danas smo koristili 11 igrača u prvom poluvremenu. Time sam zadovoljan, ovo drugo je bilo odrađivanje, odigrali smo kako smo odigrali, totalno je nebitno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet