Olanjinka: Nije ni Crvena zvezda slučajno ovde

 Olanjinka: Nije ni Crvena zvezda slučajno ovde

FOTO: FK Crvena zvezda

Nigerijac se zimus dogovorio sa Crvenom zvezdom, verujući da će biti izboren plasman u Ligu šampiona, što se i desilo, a sada je vreme da se igrači srpskog šampiona izmere sa evropskom elitom.

– Još zimus kada sam razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde, video sam ozbiljnost i ambiciju. Uživam da budem deo takvog okruženja. Naravno, Liga šampiona je posebna priča, o tome svi maštaju, i žele da se takmiče sa najboljima. Grupa nam je takva kakva jeste, rivali su kvalitetni, na veoma visokom nivou, ali to je normalno za najjače evropsko takmičenje. Nije ni Crvena zvezda slučajno ovde. Radujem se duelima koji predstoje i jedva čekam da počnemo.

Pred gostovanje Mančester Sitiju, Piter Olanjinka je u intervjuu za Sportski žurnal rekao da je ekipa u obavezi da na svakoj utakmici da maksimum motivisana podrškom koju dobija od navijača.

– Prva utakmica i odmah najbolja ekipa na svetu u gostima. Nije moglo teže na početku, ali želimo da pokažemo kvalitet. Veliki je to izazov za sve nas, međutim ono što je sigurno, borićemo se maksimalno za crveno-beli grb. To je naša obaveza, nešto što ide uz veliki klub kao što je Zvezda. Podrška koju osećamo od navijača je tek posebna priča. Dužni smo im, moramo da se odužimo na terenu. Svaki dan se slikam sa nekim i razgovaram o Zvezdi. To je privilegija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet