Raduljica: Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu

 Raduljica: Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Iskusni centar napustio je Crvenu zvezdu posle godinu dana u kojima je uglavnom bio van rostera, za Sport Klub je prošlu sezonu prokomentarisao podeljenih utisaka.

Zanimljiva sezona, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije video u timu i da probam da se ja nađem negde drugde. Samo mi je žao što nisam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nisam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filozofija i ja sam je jako poštovao. On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se reč i odluka poštuje. Ja sam radio šta je bilo do mene, i više nego što je bilo do mene, bar u ovim godinama, a mislim da nisam dobio neki zasluženi rispekt, bar na osnovu i nekih starih zasluga, ako ćemo i o tome da pričamo. Ali, nema veze.

Iako kaže da poštuje odluke Duška Ivanovića, žali Miroslav Raduljica zbog toga što nije dobio šansu da se bolje predstavni u crveno-belom dresu.

Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nisam uspeo da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica. Sve je to tako ispalo da sam presedeo celu sezonu, a nisam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru, što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene, niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sedeći na klupi zato što mu neko nije dao šansu, zar ne.

1 Comments

  • Ko te jebe magarče, samo si pokazao ko si i šta si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet