Stamenić: Ne smemo i ne možemo da se zadovoljimo remijem

 Stamenić: Ne smemo i ne možemo da se zadovoljimo remijem

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi vezista Crvene zvezde euforičan je pred početak takmičenja u Ligi šampiona, vedrim duhom i pun optimizma želi da se suprotstavi Mančester Sitiju, velikom favoritu u ovom duelu.

Fudbal je magična igra, ako ne verujemo u pobedu, onda ne možemo ni da je ostvarimo. Ne smemo i ne možemo da se zadovoljimo remijem. Siti je pokazao da je najbolji tim na svetu prošle godine. Ali mi moramo da gledamo nas. Kako da što bolje igramo i ostvarimo pobedu. Moguće je.

Na prethodna dva gostovanja, u domaćim okvirima, crveno-beli su doživeli dva poraza, Marko Stamenić se nada da su na prvom evropskom sposobni da poprave utiske.

Fudbal ima uspone i padove. Ovde smo da bismo nešto naučili iz prošlih utakmica. Ja verujem da smo naučili lekciju. Imamo dobre igrače koji mogu da prave razliku na ovom nivou. Potrebno je da svi zajedno radimo kao tim i da svi zajedno verujemo u pobedu.

2 Comments

  • Hhhahhh jaoooo

  • Vezbajte vi jos sa Vozdovcem i Cukom pa kad njih pobedite zakazite okrsaj sa Sitijem jer ce u suprotnom Haland da vas postroji u vrstu skine gace svima i kaze naguzite se, dalje vam je jasno sve.🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet