Žarko Paspalj je u prvoj epizodi podkasta AdmiralBet ABA lige sumirao sve ono što se desilo oko Partizana u toku letnjeg prelaznog roka.

– Želja za Mirotićem i da se on pojavi u Beogradu, koja se nažalost ili na sreću, završila neuspehom, sprečila je Partizan da praktično u mesec dana oformi tim i izgubi taj period. Odjedanput su bili limitirani u mogućnostima. Hvala Bogu, zadržali su okosnicu tima. Doveli su Kaminskog koji je predstavljen kao petica a on reket nije video još od koledža. Doveden je Doužer, vrlo talentovan momak, nažalost ima problema sa nogom, ali je počeo da igra vrhunski.

Nekadašnji košarkaš i funkcioner crno-belih je dosadašnji tok sezone podelio na dobar i loš, odnosno onaj pre i onaj posle dolaska Bruna Kabokla.

– Desila su se tri neočekivana poraza u AdmiralBet ABA ligi, zna se i zbog čega. Desio se loš period u Evroligi, loša odbrana, skok. Sve se to promenilo očajničkim dovođenjem Kabokla. Odjedanput su osetili snagu, ovaj momak je pomogao. Partizan je počeo da deluje drugačije, ima tu mnogo prostora za napredak.

Shares: