Izraelski čuvar mreže racionalno analizira sezonu u kojoj je Crvena zvezda imala uspone i padove. Priznaje to, ali se i nada poboljšanju na proleće.

Mislim da smo imali odlične, i ne tako dobre momente. U Ligi šampiona, kao što svi znaju, želeli smo da se nadmećemo bar za to treće mesto, možda i drugo, na početku puta. Ipak, na kraju, nismp uspeli da ostvarimo naše ciljeve. Što se lige tiče, imali smo neke odlične partije, neke vrlo loše, ali poboljšavamo se sve vreme. Mislim da pokazujemo da smo kvalitetna ekipa, i da razumemo ligu, i Evropu. Smatram da iz nedelje u nedelju postajemo sve bolji. Kao što sam već rekao, želimo da ostvarimo naše ciljeve u prvenstvu, i da se sledeće godine vratimo u Ligu šampiona da pokažemo šta možemo ponovo.

Ono čime je Omri Glazer posebno oduševljen su navijači, za Telegraf je rekao da je ekipa u obavezi da se oduži za takvu podršku.

To je najvažnija stvar jer su navijači u ovom klubu sve. Ovaj klub su navijači. Dakle, kada dođu na gostujuće utakmice i kada ih samo čujete, to je za mene najbolja stvar koju možete doživeti. I čak i u lošim trenucima, biće uz nas i mi želimo da im pokažemo na terenu da cenimo tu podršku, i siguran sam da ćemo im to pokazati.

Shares: