Zbog tuče u 67. minutu utakmice prekinut je meč između Crvene zvezde i Boteva, pri rezultatu 2:1 za srpskog predstavnika, a oba gola za crveno-bele postigao je Šerif Endiaj.

Do prekida je došlo kada se na centru igrališta stvorila gužva, a tom prilikom Dijogo Barbosa udario je Uroša Spajića pesnicom u lice, svemu tome prethodili su oštri startovi od strane igrača oba tima. Nakon utakmice oglasio se trener bugarske ekipe, Hristo Janev.

“Ovo je bio drugi uzastopni težak meč za nas, igrali smo dobro, ali nisam zadovoljan kako se završilo. Nije lepo što se meč nije završio jer smo hteli makar do nerešenog ishoda. Možda je naša dobra igra iznervirala protivnika koji je potom reagovao nervozu”

Na kraju je istakao da scene koje su se desile ne podržava.

“Znamo da je Crvena zvezda veliki klub, ali ovo su i za nas pripreme i hteli smo da odigramo dobar meč. Možda su očekivali da samo šetamo po terenu i da lako pobede. Ne, dobro smo igrali i radili. Scene koje su se dogodile na kraju nisu prijatne i ja ih ne podržavam, tome nema mesta u fudbalu, ali takve tenzije nisu došle sa naše strane. Poštujem protivnika, ali moraju i oni nas”, izjavio je Janev.

Shares: