Vladimir Gaćinović izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji duel.

Ozbiljan izazov je pred ekipom Napretka. Tim iz Kruševca će sutra u 16:55 gostovati prvoplasiranoj ekipi Partizana u Humskoj, sa ulogom autsajdera. Ipak, trener Gaćinović veruje u svoju ekipu pred ovaj meč, te ističe da će igrati u najjačem sastavu.

Drago nam je da idemo lideru na tabeli, objektivno, ekipi koja je u dosadašnjem toku prvenstva i pokazala najviše, te zaslužila prvo mesto. Zanimljivost Partizana je da u odbrambenoj liniji ima sve domaće igrače, a u veznom redu i napadačkoj liniji strance, ne računajući Nikolića i Baždara, koji često startuju ili ulaze u igru.

Ekipa su koja ima ukus i miris, ofanzivno orijentisana, efikasna, sa dobrom energijom koju prenosi Igor Duljaj, krasi ih brzina, kreativnost, individualni kvalitet. Pokazali su u sezoni više puta karakter, posebno u derbiju kada su sačuvali 2:2 sa igračem manje i kod 1:0 za Zvezdu uspeli da brzo daju dva gola.

Imaćemo težak zadatak, ali ne idemo u Beograd spuštenog garda i sa belom zastavom. Pokušaćemo da nastavimo seriju dobrih igara, verujem u momke, a imaćemo i najbolji mogući sastav na terenu. Biće dosta publike sutra, a ona neće biti vetar u leđa samo Partizanu nego i našim igračima, koji ne igraju često pred punim tribinama. Mi imamo svoje adute, a raduje me da su, osim Đekovića, Sadikovića i Labana, svi ostali spremni za meč“, zaključio je on pred ovaj duel.

Shares: