Predsednik Fudbalskog saveza Srbije se u razgovoru za Tanjug dotakao odluke Mileta Svilara da se ne odazove pozivu u reprezentaciju Srbije, premda mu je FIFA pokvarila planove o igranju za Belgiju.

To je njegova odluka. Ja to ne opravdavam, ali činjenica je da je on dugo godina živeo u inostranstvu. Nije to goruće pitanje za našu reprezentaciju, imamo mi dovoljno dobrih golmana. On je tako odlučio, videćemo kako će biti u budućnosti. Mislim da naša reprezentacija nema razloga da tuguje zbog toga što se desilo, jer imamo dobre golmane.

Više se Dragan Džajić bavi aktuelnim temama, nakon što je potvrdio ostanak Dragana Stojkovića, najavio je prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom.

Te dve prijateljske utakmice biće priprema neke ekipe koja će nastupiti na Evropsko prvenstvo. Dobro je što ćemo sada odigrati ova dva meča, a imaćemo i dve utakmice uoči početka turnir. Biće neizvesno, imamo dosta tešku grupu. Potrebno je da se posebno pripremamo za svaku utakmicu. Naša grupa je dosta teška, neće biti lako, ali verujem da ćemo biti bolji nego na Mundijalu u Kataru.

Shares: