Za očekivati je da se sve brzo reši?

Košarkaška sezona ulazi u svoju najbitniju fazu. U narednim danima saznaćemo da li Partizan ipak može da izbori plej-in ili je sa Evroligom gotovo, uskoro počinje plej-of AdmiralBet ABA lige. Crno-beli bi posle dve godine trebalo da igraju i domaće prvenstvo, ali ono što navijače i javnost verovatno najviše zanima je status trenera.

Jedan za drugim u prethodnom periodu su se oglašavali redom svi iz Partizana na ovu temu. Najpre je Željko Obradović rekao da će učiniti sve što je do njega da ostane u voljenom klubu, potom je Ostoja Mijailović dodao da je u toku sve oko produžetka ugovora, na njegove reči se nadovezao i Zoran Savić rekavši da ne očekuje bilo šta sporno u tom kontekstu.

Prema saznanjima našeg portala uprava crno-belih je na sto stavila ponudu za novi dvogodišnji ugovor i uskoro se očekuje odgovor trofejnog trenera. S obzirom na to da su svi koji učestvuju u ovome javno rekli da žele da se saradnja nastavi, kao i da nema naznaka da postoje prepreke za istu, trebalo bi da se u što skorije vreme stavi tačka na ovu priču, te da Obradović i dalje bude glavna figura aktuelnog projekta crno-belih.

Shares: