Pred pauzu zbog vaskršnjih praznika Crvena zvezda je matematički obezbedila novu titulu srpskog prvaka. Što se Mozzart Bet Super lige tiče, imaju četiri utakmice bez rezultatskog značaja, počevši od sutrašnje protiv lučanske Mladosti.

– Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali.

Najbolja moguća vest za stručni štab je to da nema kadrovskih problema, svi su u kombinaciji za tim, mogu crveno-beli da kombinuju, isprobavaju i uigravaju.

– Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti.

Jeste radni dan, i utakmica koja nema rezultatski značaj, pa ipak se Vladan Milojević nada da će navijači posmtrati ovu utakmicu kao bitnu i doći da pruže podršku.

– Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako treba da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa.

Isto važi i za fudbalere, šef struke podvlači da je ovo prilika koju moraju da iskoriste za timski napredak pred ono što ih čeka.

– Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo.

Shares: