Nije baš Crvena zvezda blistala na gostovanju u zapadnoj Srbiji, ali su na kraju odigrali dovoljno da donesu kući nova tri boda. Imali su više prilika od Mladosti, statistika pokazuje da su bili bolji rival, jedan gol je bio dovoljan za trijumf.

Zasluženo smo pobedili, i mislim da je bila dobra utakmica danas, uprkos tome što ni mi, a ni Lučani nismo imali poseban takmičarski motiv. Pokušavali smo da držimo kontinuitet i da kontrolišemo igru. Videli ste iz par situacija kako su domaći odgovorili, imaju možda i najbolju kontru u Superligi. Imali smo šanse, iskoristili jednu, tako da čestitam igračima, navijačima i svim ljudima koji su došli da nas gledaju. Već u nedelju nas očekuje nova utakmica.

Preostale utakmice u Mozzart Bet Super ligi su prilika da Vladan Milojević kombinuje, isprobava, dozira minute, tako je na ovoj utakmici dao šansu petorici bonus igrača, zadovoljan je onim što je video s njihove strane.

Veliko iskustvo je to za njih i zadovoljan sam kako su odigrali. Napreduju baš onako kako to očekujem od njih. Na njima je da ćute, rade i uče od starijih igrača.

Lep kadar pred početak utakmice, Lučanci su odlučili da pozdrave nove-stare šampione tako što su napravili špalir crveno-belima.

Hvala domaćinu na lepom dočeku. Bio je dobar teren, a ambijent još bolji. Samo tako da nastave. Uz iskusne fudbalere, imaju i sjajne mlade igrače.

Shares: