Mančester Junajted je porazom od Arsenala dodatno sebi umanjio šanse da izbori plasman u neko evropsko takmičenje kroz Premijer ligu. Erik ten Hag insistira da je problem u velikom broju povreda, Vejn Runi je optužio pojedine sa listi povređenih da foliraju.

– U timu ima veoma dobrih igrača i rezultati su ispod nivoa. Ako pogledate povrede i neki od tih igrača bi mogli da igraju, 100 posto.

Geri Nevil ne štedi kritike, ovog puta je trenera i igrače izostavio. Umesto toga, nekadašnji kapiten Crvenih đavola je podsetio na sezonu ranije, ocenjenu kao odličnu, te zatražio strpljenje za Ten Haga i fudbalere bar još jednu sezonu.

– Ne vidim odgovarajuću zamenu za Ten Hag, a da je realno dostupna. Bajern se muči da nađe trenera, drugi se muče. Mislim da moramo da se držimo Ten Haga i da mu damo još jednu sezonu – sezonu bez povreda – da vidimo da li Junajted može da se vrati na standarde prošle sezone gde je osvojio trofej i završio među prva četiri. Svi igrači i treneri u poslednjih deset godina su se mučili sa onim pritiskom kakav nosi Old Traford. Ovi igrači i menadžeri su bili sjajni kada ih je Junajted potpisao, tako da nešto suštinski nije u redu čim ovde imaju potekoće. Možda će novi menadžment doneti stabilnost kakva im je svima neophodna.

Shares: