Polusezona u kojoj je snažni centarfor nagovestio šta može, pa polusezona u kojoj je i statistički mnogo više doprineo. Pred spuštanje zavese na sezonu u kojoj je Crvena zvezda osvojila duplu krunu, statistika kaže da je postigao 15 i namestio dva gola.

– Za mene lično, mislim da je ovo bila dobra sezona. Bilo je teško na početku, ali na kraju su svi srećni i ja sam srećan, hvala saigračima i treneru, bilo je lepo biti ovde. Nikada nisam uzeo trofej u karijeri, ovo je prvi put. Mislim da je ovo veliki korak u mojoj karijeri. Srećan sam zbog sebe, ali i zbog celog tima.

Kad god se obraća medijima Šerif Endiaj će reći da je najzaslužniji za njegova bolja izdanja Vladan Milojevića. Povratnik na klupu crveno-belih uspeo je tamo gde je prethodnik zakazao, vratio je samopouzdanje svom glavnom napadaču.

– Dao mi je dosta samopouzdanja. Na početku nisam znao da li ću igrati ili hoću, a onda je došao novi trener i rekao da mi veruje da ću da postignem deset golova. Dao mi je samopouzdanje, a ja sam igrao sve bolje.

Ostalo je još da se proslave dva trofeja sa navijačima u poslednjem kolu Mozzart Bet Super lige pa da se i zvanično pređe na letnje planove. Rukovodstvo tek treba da izađe sa stavom hoće li zadržati snažnog centarfora.

– Ko zna… Imam ugovor ovde u ovom momentu, ne razmišljam o tome da li idem ili ne. Imam odmor pred sobom. Proslaviću trofej. Ovde sam da pomognem timu. Nikada neću spustiti glavu kada promašim. Moj cilj je da pomognem 100 odsto, i to ću raditi svaki dan, na svakom meču. Pokušavaću uvek da dam gol i to ću uvek raditi.

Shares: