Pominje se i razmena.

Otprilike se zna da je Konor Galager jedan od razloga zbog koga su se rastali Čelsi i Maurisio Poketino. Bivši trener je tražio više moći u odlučivanju u prelaznom roku, želeo da zadrži vezistu, uprava je bliže tome da ga proda i iskoristi te prihode da sebi da manevarski prostor. Navodno, Enco Mareska takođe želi da zadrži Galagera, on sam je javno danas rekao da sebe vidi među Plavcima, samo vesti koje stižu u toku večeri su drugačije.

Mnogo je onih koji su najavljivali da će Totenhem odmah po završetku sezone poslati prvu ponudu za Galagera, to se za sada nije desilo, ili barem nas niko nije izvestio o tome. Njihovo interesovanje je potvrđeno, ali je prvi korak napravila Aston Vila. Danas smo pretresali temu veznog reda Lavova, sa pitanjem koliko promena će biti, u toku večeri David Ornštajn je uveo u priču Galagera.

Jedan od najpouzdanijih svetskih novinara piše kako je Unaj Emeri veliki fan Galagera i da je on jedna od glavnih meta. Kako to utiče na moguću trampu sa Juventusom u kojoj bi trebalo da učestvuju Daglas Luiz i Veston Mekeni, trenutno ne možemo reći, jer imamo informacije dva podjednako pouzdana transfer gurua. Ornštajn dodaje i da je Džon Duran još uvek jedan od kandidata na Čelsijevoj listi, tako da i to treba uzeti obzir. Izgleda da ćemo o Plavcima ovog leta pisati još i više nego što smo očekivali…

Shares: