Kapiten Srbije na prvoj utakmici na Evropskom prvenstvu složio se sa konstatacijom da je protiv Engleske odigran korektan meč. Poraz nikad ne može da prija, ipak, igra daje za pravo da se nadamo prolazu kroz naredne dve utakmice.

Jeste, mislim da smo odigrlai dobru utakmicu, zaslužili malo više, to je fudbal. Jeste, drugo poluvreme je jako dobro, prvo posle gola smo se probudili, krenuli ofanzivnije. To je što je, imamo dve utakmice, idemo dalje, sve je u giri sve zavisi od nas. Nazad u bazu, da se oporavimo i spremimo.

Skoro celo drugo poluvreme Orlovi su proveli oko protivničkog šesnaesterca, falila je ta završnica, možda koji šut više sa distance. Aleksandar Mitrović se trudi da sa ove utakmice ponese pozitivne utiske, kako bi se spremno dočekale sledeće.

Taj završni pas, malo je falilo te kreativnosti, ali dobro. Mislim da smo pokazali zube, odigrali jako dobru utakmicu, mi smo u drugom delu dominirali, bili bolji, ali nismo uspeli da damo taj gol. Idemo dalje, dve jako bitne utakmice.

Shares: