EngleskaFudbal

,,Ako igrači žele da Ten Hag ostane, igraće za njega“

Bledo izdanje Mančester Junajteda na gostovanju Brentfordu navelo je Džejmija Rednapa da u analizi za Skaj Sports iznese jedno zanimljivo mišljenje o tome da li će se na leto menjati trener.

Gledao sam Mančester junajted pod vođstvom Erika ten Haga i ne znam kakav je njihov stil igre. Mnogo se priča o treneru i da li će i sledeće sezone biti na klupi. Smatram da o tome odlučuju fudbaleri, odnosno njihova zidanja. Igra koju je Junajted prikazao protiv Brentforda je jedna od onih zbog kojih se stratezi smenjuju jer je delovalo da se ekipa ne trudi. Ukoliko se igračima dopada Ten Hag i ukoliko žele da igraju za njega – učiniće to. Video sam toliko igrača kako samo šetaju i ne deluju uopšte da im je stalo. Iako igraju za jedan od najvećih klubova na svetu.

Pristup je ono što najviše smeta nekadašnjem napadaču, dozvolili su protivniku da ih razbije na terenu, i utisak da je bod puna kapa.

Igrači Junajteda su se odrekli poseda, nedostajalo im je energije sa loptom, ali i bez nje. Učinili su da Brentford izgleda kao Real Madrid. Imao sam utisak kao da gledam Real, a nije trebalo da bude tako. Mančester Junajted je bio potpuno van utakmice, bez želje za pobedom. Delovalo je kao da Ten Hagov tim igra sa devetoricom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet