FudbalItalija

Alegri: Mislim da je Dušan imao najbolji učinak od dolaska

Juventus je remizirao sa Interom na svom stadionu u derbiju kola. Jedini strelac za domaćina bio je Dušan Vlahović koji je zaradio pohvale trenera.

Mislim da je Dušan imao najbolji učinak od dolaska u Juventus. Fizički je pobedio De Fraja, dok je sa Kijezom u tandemu imao i više prostora. Već neko vreme nije postigao gol, ali je uvek naporno radio i ne zaboravimo da ima samo 23 godine.

Trener Bjankonera nije zadovoljan načinom na koji su primili gol, akcija je krenula sa polovine Neroazura, završili su je ofanzivci na koje je trebalo obratiti najviše pažnje.

Primili smo veoma naivan gol, pogotovo što je to bilo samo nekoliko minuta posle našeg dobrog otvaranja i vodećeg pogotka. Inter je pokazao da kada ima prostora za nalet, to im olakšava posao. Možda je trebalo da ih fauliramo ranije pre nego što su došli u tu poziciju za golOno što je trebalo da uradimo je da se Rugani ili Bremer približavaju Tiramu. Ovo je jedna od prednosti Intera i vežbali smo cele nedelje znajući da je to nešto što oni rade.

I dalje odbija da govori o Skudetu ali veruje Masimilijano Alegri da njegova ekipa može da prikaže još bolje partije u nastavku sezone.

Sreća favorizuje hrabre, pa smo morali da budemo čvrsti, agresivni i nalazimo bolji osećaj ravnoteže nego u prvim utakmicama sezone. Moramo da nastavimo da se usavršavamo, a čvrsta odbrana je veoma važna.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet