FudbalLiga šampiona

Alegri: Sigurno da nešto nije u redu, nešto se ne radi dobro kod oporavka

Juventus u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona dočekuje Pariz Sen Žermen u situaciji kada ekipu prati veliki broj problema sa povredama.

Previše povreda mišića? Sigurno da nešto nije u redu, nešto se ne radi dobro kod oporavka. Doduše, ne treba zaboraviti da smo krenuli bez trojice igrača i da to utiče na druge, jer uvek moraju da budu na terenu. Za Mekenijevu povredu nismo sigurni da li je posledica udarca ili istezanja, pa ću na raspolaganju imati samo četvoricu veznih igrača: Miretija, Fađolija, Lokatelija i Rabioa. Vlahović neće igrati, nije trenirao prethodna tri dana, ali se nadamo da će biti spreman za Inter. Di Marija i Bremer bi mogli da se oporave za nedelju.

Bez obzira na silne probleme, Alegri ne želi alibi.

Za ovaj meč se oporavio samo Lokateli, niko drugi. Ali, imamo dovoljno igrača za važnu utakmicu. Dosta mladih igrača i biće to dobar test za njih. Moramo da odigramo dobru utakmicu, jer se suočavamo sa jednim od najjačih klubova u Evropi. Sreća je uvek potrebna, ali potrebno je da igramo inteligentno i oprezno u fazi defanzive. U Parizu smo dali dva gola.

Nove loše vesti su stanje Pola Pogbe.

Još nisam razgovarao sa Polom… Nepotrebno je ponavljati ono što je već rečeno. Odlučio je da se ne operiše, nadao se da će se tako brže vratiti, i zaigrati za Juve i na Svetskom prvenstvu. Žao mu je i zbog Juventusa i zbog Francuske. Kažnjeni smo, kao da ga nemamo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet