EvrokupKošarka

Alimpijević: Trudimo se da uživamo u ovom trenutku

Bursa je već napravila istorijski uspeh plasmanom u finale Evrokupa, rasterećenost kod igrača turskog kluba mogla bi da im bude faktor u pokušaju da večeras iznenade Virtus u Bolonji.

– Šta mogu da kažem? U finalu smo i to nam je najlepše iskustvo. Trenutno osećamo čiste emocije. Trudimo se da uživamo u ovom trenutku. Sigurno da nismo još uvek potpuno svesni šta smo do sada postigli. Za ovo će nam trebati neko vreme, ali to je najveći uspeh našeg kluba i grada. To je finalna utakmica, tako da je sve novo i drugačije. To se ne može porediti sa one prve dve utakmice koje smo igrali sa Virtusom.

Dosta se izmenio italijanski šampion od pomenutih duela u grupnoj fazi.

– Našli su mnogo bolji ritam i odigrali neverovatno, mislim da nisu izgubili utakmicu od marta. Dobili su mnogo neverovatnih utakmica za redom. Dolascima Heketa i Šengelije pokazali su koliko ozbiljni žele da budu u ovim utakmicama plej-ofa. Naše samopouzdanje je na najvišem nivou, tako da nemamo problem sa tim, ali je svakako najvažnije kako ćemo odgovoriti na njihovu čvrstinu. Virtus je tim koji igra sa puno kontakta.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet