ATPTenis

Alkaraz: Hajde da vidimo da li ću stići do finala

Španac je osvojio svoj prvi turnir na travi pre dolaska na Vimbldon, vratio se na čelo ATP liste i napravio prva dva koraka ka projektovanom finalu sa Novakom Đokovićem.

– Bilo bi neverovatno da igram finale ovde na Vimbldonu, a još bolje bi bilo da to bude protiv Đokovića, naravno. Ipak, tu je mnogo sjajnih igrača koji se dobro snalaze na travi, koji se sjajno osećaju na ovoj podlozi. Moram da ostanem fokusiran ukoliko mislim do finala. Previše je mečeva ispred mene. Ne mogu da se opustim. Moram da igram najbolje što znam. Hajde da vidimo da li ću stići do finala ili ne.

Ubedljiv je bio Karlos Alkaraz u prva dva kola, u oba je igrao na Centralnom terenu, zadovoljan je svojim početnim izdanjima ali veruje da može još bolje.

– Osećam se drugačije na Centralnom terenu nego na terenu 1. Brži je Centralni teren. Sve se kreće jako brzo i mislim da sam se prilagodio. Mislim da mogu da budem bolji. Nisam danas baš igrao najbolje. Uvek kažem sebi da, čak i da odigram perfektno, uvek može bolje. To je moj slučaj.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet