EngleskaFudbalTransferi

Almiron sve bliži odlasku, uložiće se u zamenu ili vezistu?

Vesti ipak potvrđene u toku večeri.

U poslednjih par dana Njukasl je najčešća tema engleskih medija, pre svega evropskih, zbog mogućih odlazaka. Finansijske poteškoće koje su zadesile klub drugima otvaraju šansu da probaju da dovedu nekoga iz njihovih redova, ali se na Sent Džejmsu parku ne daju, uspeli su da oteraju za sada Bajern od Kirana Tripijea, za sada odbijaju bilo kakve priče oko odlaska Kaluma Vilsona, ali ipak će biti odlaska.

Iako su najpre demantovali te priče, Telegraf je nešto kasnije potvrdio da bi Migel Almiron mogao da otvori sezonu odlazaka. Paragvajac je raspoložen da prihvati ponudu Al Šababa, deluje da će Njukasl biti primoran da popusti u ovom slučaju. Pregovori su u toku, moguće je eventualno da budu odloženi za leto, u ovom trenutku deluje da je Almiron bliži transferu u Saudijsku Arabiju nego ostanku.

Ukoliko do ovog transfera dođe, odgovorni na Sent Džejms parku će imati manevarski prostor da ulože u zimskom prelaznom roku, pitanje je u koga? Ako odluče da barem probaju da dovedu direktnu zamenu, na vrhu liste kandidata im je Morgan Gibs-Vajt, ofanzivac koji je ove sezone među ređim svetlim tačkama u timu Notingema. Druga varijanta je da se uloži u vezni red, pomenuti list u prvi plan stavlja Amadua Onanu iz Evertona.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet