FudbalNemačka

Alonso: Stvar je u načinu na koji smo osvojili trofej

Samim tim što je osvojena prva titula, sezona je za Bajer istorijska, mada mogu i dodatno da je ukrase. Ostale su još tri utakmice, poslednje kolo u Bundesligi, finala Lige Evrope i nemačkog Kupa, imaće priliku da sezonu završe sa tri trofeja i bez poraza.

– Ne razmišljamo još o triploj kruni, usredsređeni smo samo na ono što sledeće dolazi. Pred nama su još tri velika izazova, tri velika cilja. Ako bismo završili Bundesligu bez poraza, to bi bilo veliko dostignuće, jer se nikada ranije nije dogodilo. Posle toga, još ta dva velika finala. Zasad sve ide zaista dobro, ali… Još dve sedmice.

Podstrek za pomenuta finala biće proslava titule, prva kojoj Leverkuzen svedoči. Ćabi Alonso je napravio mašinu od ovog tima Farmaceuta, do pehara su došli dominantnim partijama, ofanzivnom i dopadljivog igrom.

– Radujemo se podizanju pehara, to smo potpuno zaslužili. Nije stvar jedino u tome što smo osvojili trofej, već i u načinu na koji smo ga osvojili. Nadam se da ćemo pobedom okončati sezonu i da ćemo držati taj trofej u rukama na najbolji način. Momci su uložili mnogo truda, ponosan sam, treba da uživaju u tom trenutku.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet