FudbalŠpanija

Alveš: Pedri je miks Ćavija i Inijeste, Fati me podseća na Etoa

Mladom Pedriju mogu samo da gode reči starijeg saigrača.

On je specifična osoba. Prava „stara škola“, na drugačijem je nivou od ostalih. Fenomenalno je što je tu pored mene. Osećam se privilegovanim, jer vidim iz „prvog reda“ kako radi neke neverovatne stvari. Ne volim da poredim igrače. Za mene Pedri nije ni Ćavi ni Inijesta, on je miks njih dvojice.

Legendarni Eto očigledno ima naslednika u Fatiju.

Rođeni golgeter. Podseća me na Samjuela Eta. On je mašina koja razara odbrane. Mislim da može da obeleži eru, da u Barsinom dresu piše istoriju. Sve zavisi od toga, što važi i za ostale mlade igrače, da li će birati ispravne puteve u karijeri, na kojima će do maksimuma iskoristiti svoje kvalitete. Slava je najveća smetnja u životu i morate da naučite kako da je kontrolišete.

Komplimente je zaradio i Gavi.

Za mene je on prijatno iznenađenje. Iako sam pratio Barselonu, meni nije bio poznat kao igrač. On ima neverovatan kvalitet, ali istovremeno i ludački takmičarski žar.

Mnogo se priča i o statusu Dembelea.

On je igrač Barse, najboljeg kluba na svetu. Zašto bih morao u bilo šta da ga ubeđujem? On ima priliku da ispiše jednu prelepu priču ovde. Ljudi su gospodari svojih sudbina i nema potrebe da ih iko ubeđuje u bilo šta. Ali, svakako mislim da je na najboljeg mogućem mestu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet