EngleskaFudbal

Amorim skrenuo ka Londonu, kladionice nanjušile nova rešenja?

Preokret u priči oko trenera, da vidimo da li konačni.

Evropski novinari bilu su par sedmica ujedinjeni u stavovima i informacijama, Ruben Amorim je glavni kandidat da nasledi Jirgena Klopa na klupi Liverpula. On sam je tvrdio da nema nikakvih kontakata, niti će ih biti, fokusiran je na Sporting do daljnjeg, da bi juče demantovao i sebe, i novinarski svet pojavljivanjem u Londonu!

Isprva je delovalo da Vest Hem nema realne šanse da nagovori Portugalca, međutim, od sinoć se atmosfera promenila. Prvo su neki poput Fabricija Romana izašli sa tvrdnjom da nikad nije bilo nečeg formalnog između Liverpula i Amorima, potom je David Ornštajn izneo mišljenje da je zahladnelo između te dve strane. Portugalski mediji danas navode kako je ponuda Čekićara finansijski mnogo bolja, međutim, što je najvažnije, za razliku od Redsa, oni daju potpuno slobodu Amorimu da vodi projekat i dizajnira ekipu po svojoj želji. Sa povratkom Majkla Edvardsa na Enfild, to svakako ne bi bilo moguće…

Naravno, sada kreću nove medijske licitacije oko klupe Liverpula. Od kandidata koji su se ranije pominjali kao deo najužeg spiska aktivan je još Roberto De Zerbi. Pojedini engleski portali pišu da ne bi trebalo da iznenadi ako ovaj sportski sektor Redsa iznenadi neočekivanim i hrabrim potezom kod izbora novog trenera.

Da li bi se u tu kategoriju svrstao Tomas Frank? Njegov rad u Brentfordu je cenjen, ranije se Mančester Junajted dovodio u vezu s njim, Liverpul ga takođe razmatra. Možda je interesantno znati da su kladionice u Engleskoj dale kvote i za njih je favorit Arne Slot. Trener Fajnorda je prošlog leta pregovarao sa Totenhemom, povezivan i sa Vest Hemom, budućnost mu se često vezuje za Premijer ligu. Iza njega i De Zerbija, kladionice na treće mesto stavljaju Žozea Murinja, visoko se kotira i Tomas Tuhel… Jesu li bukmejkeri nanjušili dešavanja, trebaće strpljenja da to saznamo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet