FudbalItalija

Anćeloti: Hteo sam da pitam Kaku jel znaju mama i tada da je pobegao iz škole

Legendarni italijanski stručnjak prisetio se u svojoj biografiji anegdote iz vremena na klupi Milana kada je stekao pogrešan utisak neposredno nakon što je Kaka došao na San Siro.

– Kada je Kaka sleteo na aerodrom, uhvatio sam se za glavu. Naočare, savršena frizura, lice dobrog momka. Samo mu je falila školska torba. Pomislio sam da smo potpisali studenta, a ne fudbalera. Nije ličio na Brazilca, više je podsećao na Jehovinog svedoka. Počeo sam da istražujem podatake o njemu. Igra prednjeg veznog, ali nije tako brz, što bi mogao da budem problem u Italij.

Stvari su se potpuno promenile kada je Brazilac kročio na teren, nedugo potom je Karlo Anćeloti uvideo da je pogrešio u prvoj proceni.

– Hteo sam da ga pitam jel znaju mama i tata da si pobegao iz škole danas. Obezbeđenje u Milanelu mu je tražilo ličnu kartu da može da prođe. Međutim, kada je kročio na teren, nebo se otvorilo. Njegov prvi kontakt sa loptom je bio magičan. Reči nisu mogle da opišu ono što sam video. Dribling, pas, kontakt, šut. Jehovin svedok se pretvorio u nekoga ko je pričao direktno sa Bogom. Gatuzo je pokušao da ga odnese, a ovaj se nije ni pomerio. Rinu je samo ostalo da kaže „jebi se“. To je bilo čudo. Reako sam mu samo kratko: „Galijani imam dobru vest. Potpisali smo fenomena.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet