FudbalŠpanija

Anćeloti: Nećemo ništa raditi tokom zime, a na leto, nadam se

Real Madrid baš i nije tema transfer spekulacija pred zimski prelazni rok, njihov trener je rešio da saseče i ono malo što ih je bilo.

Za drugi deo sezone će nam se oporaviti igrači koji su sada povređeni. Ne znam kada tačno, ali pre kraja sezone će opet moći da igraju. Nećemo ništa raditi tokom zime, a na leto, nadam se.

U kontekstu odlazaka pominjao se Brahim Dijaz, navodno su njegovo nezadovoljstvo minutažom želeli da iskoriste Milan, Aston Vila i Vest Hem.

Razgovarao sam sa njim, istina je da nije mnogo igrao. Znam da je on igrač koji može da doprinese, ima izražen takmičarski duh i on je tip igrača kakve volim. Profesionalac je i dobiće svoju ulogu. Čitao sam da imam nešto protiv njega, da sam mu presudio, ali to nije tačno. Ja nisam sudija. Često koristite reč ‘presuda’, a meni se ne sviđa kako to zvuči. Ja nikome ne presuđujem… Prema Braimu imam posebna osećanja jer je igrao za Milan.

Nije zabrinut Karlo Anćeloti zbog toga što Real nije efikasan kao prošle sezone, s izuzetkom Džuda Belingema.

Moramo biti strpljivi, napadači prolaze kroz takav momenat da šutiraju mnogo, ali ne pogađaju. Rodrigo je igrač koji se najviše trudi u Primeri. Dobro se kreće, otvara se… Moramo biti strpljivi, sve će doći na svoje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet