FudbalŠpanija

Anćeloti: Od čega Vinisijus mora da se brani?

Brazilski ofanzivac iz redova Real Madrida od dolaska u Španiju na udaru je navijača, nekad rasistički, svakako degutantni, njegov trener pozvao je još jednom da se nešto preduzme po tom pitanju.

– Postavljam pitanje: Od čega Vinisijus mora da se brani? Od čega njegovi saigrači moraju da se brane? Da li je Vinisijus problem? Čini se da jeste, ali problem je ono što se dešava oko njega. Tačka. To je problem španskog fudbala. Ja sam deo španskog fudbala i mislim da je to problem koji moramo da rešimo. Čini se da je Vinisijus krivac, ali on je žrtva nečega što ne razumem. Čini se da je Vinisijus krivac, ali on je žrtva nečega što ne razumem.

U odbranu svog saigrača stao je Federiko Valverde.

– Vinisijus je neverovatna osoba. On je drugačiji od ostalih igrača na terenu, uživa u fudbalu na sopstveni način, na radostan način. Mislim da protivnički navijači ne razmišljaju o osobi, oni ne shvataju da bi on mogao biti sin nekoga ko sedi na tribini. Ljudi moraju da snose odgovornost za svoje postupke, ne bi trebalo da se istresaju na 22-godišnjaku. Morate da pokažete poštovanje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet