FudbalŠpanijaTransferi

Anćeloti pravi planove zaa budućnost, trojica u fokusu

Jedan možda dođe ipak do kraja leta.

Može se reći da je Real Madrid bio tih ovog leta. Nakon neuspeha u slučaju Kilijana Mbapea, Kraljevski klub je u ranoj fazi prelaznog roka angažovao Antonija Ridigera i Aurelijena Tčuamenija, nakon toga Florentino Perez i Karlo Anćeloti su najavili da je teško očekivati da se desi još nešto u smislu dolazaka. Iskusni trener pak prati igrače koji bi mogli da budu angažovani u nekom narednom periodu i na listi su trenutno tri igrača, tačnije, trojica poznata medijima.

Blankosi prate dešavanja između Napolija i Fabijana Ruiza. Ovog momka je Anćeloti i doveo u Napulj svojevremeno, 26-godišnji vezista je ušao u poslednju godinu ugovora, Napolitanci mu nude novi ali on razmatra opcije za budućnost. Fabricio Romano navodi da Real čeka ishod pregovora oko produžetka ugovora nakon čega bi u zavisnosti od ishoda i reagovao.

U fokusu je i Rajan Čerki, tvrdi Ekrem Konur. 18-godišnji krilni igrač je prošle sezone, pogotovo u utakmicama Lige Evrope, nagovestio raskošan talenat ali je ostatak sezone muku mučio sa povredom. Ušao je u poslednju godinu ugovora sa Lionom, zbog pomenute povrede Real će verovatno sačekati i pratiti njegovu situaciju pre bilo kakvog konkretnijeg poteza.

Isti izvor navodi da su počeli razgovori oko budućnosti Amina Guirija. Neretko se kroz medije provlači činjenica da Blankosi nemaju igrača koji bi mogao da na pravi način odmeni Karima Benzemu, Anćeloti je najavio da će Edena Azara povremeno koristiti u toj ulozi ali izgleda da postoji ideja da se bar razgovara s Nicom oko 22-godišnjeg napadača koji se i ranije dovodio u vezu s Kraljevskim klubom a prošle sezone je skrenuo pažnju na sebe sjajnim učinkom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet