FudbalŠpanija

Anćeloti: Smireni smo i opušteni

Real Madrid je sa gostovanja Rajo Valjekanu doneo samo bod, njihov trener je podelio utiske na viđeno u dva poluvremena.

– Prvo poluvreme smo počeli odlično. Bili smo dobri sa loptom, dali smo gol i mogli smo da postignemo još jedan. Do penala smo sve radili odlično. Nakon toga se igra promenila, bilo je više borbe i mnogo više prekida. Nije bilo lako stvarati šanse u takvoj situaciji. Borili smo se i završili nerešeno. Nismo srećni, ali smo u dobroj poziciji. Smireni smo i opušteni. Posle izjednačenja sve se promenilo. Bio je to meč kakav mi ne volimo, pun tuče i prekida. Moramo to da prihvatimo jer su utakmice ponekad takve. Važno je da smo se borili i takmičili do kraja. Želimo da pobedimo u svakoj utakmici, ali da biste osvojili titulu, ne možete izgubiti utakmice koje ne možete pobediti. Ponekad ima nerešenih rezultata koji bole, ali oni mogu biti pozitivan korak ka osvajanju trofeja.

Ne slaže se Karlo Anćeloti sa tim da njegova ekipa ima problem sa koncentracijom, niti da je tokom sezone ikada bilo razloga za takav utisak.

– Kada nismo bili fokusirani? Mislim da jesmo uvek, čak i danas kada stvari nisu išle tako dobro. Veoma je teško kriviti ovu ekipu ove sezone za tako nešto.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet