FudbalŠpanija

Anćeloti: Vinisijus treba da se fokusira na rad

Real Madrid nije mogao da otvori kalendarsku godinu bolje, četiri gola u mreži Barselone i osvojeni Superkup kao najava još boljih rezultata.

– Želeli smo da pobedimo i to smo uradili na pravi način. Nismo baš dobro počeli, ali smo pronašli Vinisijusa u pravom trenutku i odatle je sve krenulo svojim tokom. Barselona je bila dobra s loptom, stvarala prilike i do četvrtog gola je sve bilo otvoreno. Pokušali smo da to sprečimo, bez previsokog presinga. Bila je to potpuna utakmica i veoma smo srećni.

Zadovoljan je Karlo Anćeloti što je svoju i klupsku trofejnu riznicu dopunio još jednim trofejem, ima još više elana za rad.

– Najbolje je uživati u trenutku i biti fokusiran na ono što dolazi sledeže. Da nastavim da radim, jer volim posao koji radim i atmosferu ovde. Imam veoma važnu pomoć od stručnog štaba i igrača, pokazuju ozbiljnost i profesionalnost. Ovaj klub je uz mene, imam podrškua. Sada sam u oblacima, ali sa oblaka se i silazi, i tada ćete vi biti tu.

Vinisijus je heroj Kraljevskog kluba, mada je sjajnu partiju malo pomračio time što je ušao u konflikt sa suprotnim taborom.

– Ne znam šta se desilo sa Vinisijusom i klupom Barselone. Uradio je neverovatan posao i izveo sam ga da ne bi bilo problema, jer je skoro izašao iz povrede. Trebalo bi da se fokusira na svoj rad, kako je danas rekao, a to je da donosi titule navijačima Real Madrida

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet