FudbalLiga konferencija

Andrade: Rezultat je dobar, ali opuštanja nema!

Vezista sa Zelenortskih ostrva nije na najbolji način započeo boravak u Partizanu, uklopio se u sivilo celog tima, međutim, pobeda nad Hamrunom najavljuje bolje dane kako za sve, tako i za njega koji je postigao svoj prvenac, uz asistenciju Dijabateu.

– Zaista sam srećan zbog prvog gola i iskreno se nadam da će ih biti više u budućnosti. Kada postignete gol i tim pobedi, onda ste jednostavno i poletniji. Mnogo mi znači što mi je porodica u Beogradu sa mnom, ali ipak ovaj prvi gol posvećujem mom timu i saigračima, jer su oni to zaslužili.

Govorio je Petrić posle utakmice da je Andrade imao problem sa privikavanjem ali da će sve biti rešeno kada mu je tu i porodica.

– Iskreno, adaptirao sam se odmah. Nedostajala mi je porodica, ali su i oni sada tu. Sa Rikardom provodim dosta vremena, pokazao mi je mnoga mesta u Beogradu i zaista mogu reći da mi se grad dopada.

Uveren je da za crno-bele dolaze bolji dani.

– Istina, nismo startovali dobro. Imamo dobar tim i igrače i predano radimo. Sada smo se restartovali i siguran sam da vrednim radom možemo biti na pravom putu. Što se mene lično tiče, ja se iz dana u dan osećam sve bolje i bolje. Kada pobeđujete, ceo tim ima više samopuzdanja, pa tako i ja. Što se tiče formacije i moje pozicije, ja ću igrati uvek tamo gde me trener najbolje vidi.

Sledeća prilika da se pokaže boljitak u igri je revanš na Malti.

– Rezultat je dobar, ali opuštanja nema! Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za put i damo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo prolaz u grupnu fazu Lige konferencija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet