ABAKošarka

Anđušić: Ako ti je život van terena sređen, ako imaš podršku porodice u svim tim momentima sve je lakše

Novi-stari košarkaš Partizana uz smeh je prokomentarisao za Mondo čestitku kojom mu je supruga poželela sreću ali i najavila da će na večiti derbi doći u dresu večitog rivala.

– Uvek postoje ta ‘peckanja’ kod nas. Ona je zvezdaš veliki, kada gledamo utakmice ‘čačkamo’ se međusobno. Ivana je prva podržala moju odluku o dolasku u Partizan, ali kad spominjemo derbi, onda se ubaci tako neka stvar. Pokušao sam da je opustim, pa sam joj rekao da će morati u mom dresu da dođe na meč, odgovorila mi je da ‘Može samo u dresu Zvezde’. Na to sam joj rekao da može ona, ali da sinovi budu u dresu Partizana, znam za koga oni navijaju. Doduše, moraće i ona da navija za Partizan zbog mene.

Ne prepušta Anđušić priliku da istakne koliko je podrška uz stabilan porodični život važan faktor za svakog sportistu.

– Veoma je to važna stvar za svakog sportistu. Ako ti je život van terena sređen, ako imaš podršku porodice u svim tim momentima sve je lakše. Važi to i za mlađe koji imaju devojke i koji se zabavljaju, ako je sređeno sve u tom delu, onda je na treninzima mnogo lakše. Ako možeš da treniraš i da igraš utakmice, a da ti fokus bude samo na tome, sve je lakše. Ivana je sportista, razume sportski život i kako sve funkcioniše. Bavila se streljaštvom i verovatno će se uskoro vratiti svom sportu. Mnogo mi je pomogla, zna kako da reaguje u određenim momentima, kada treba nešto da mi kaže, kada je možda bolje da mi da malo prostora.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet