EvroligaKošarka

Anđušić: Svi živimo za tu petu utakmicu

Monako je već napravio istorijski uspeh plasmanom u plej-of Evrolige ali na tome ne želi da stane, Kneževi su izborili majstoricu u kojoj će u sredu sa Olimpijakosom u Pireju odlučivati o tome ko će na fajnal-for u Beogradu.

Ogromna je želja u celoj ekipi i to se oseća u svakom trenutku. Svi živimo za tu petu utakmicu. Verujem da smo spremni i verujem u ovu ekipu, možemo da napravimo dobar rezultat. Taj plasman na F4 bi definitivno zaokružio dobru sezonu koju smo dosad imali. Ali strpljivi smo, idemo korak po korak, ne žurimo. Svima nam je pobeda u mislima i želimo na parketu da dokažemo da možemo da odemo do Beograda.

Anđušić je u intervjuu Mozzart Sportu istakao zadovoljstvo timskim i svojim učinkom.

Prezadovoljan sam, kao i svojim učinkom ove sezone pogotovo jer sam deo ekipe koja želi na Fajnal for. Klupska sezona je bila odlična dosad, a može da bude još i bolja. Eto, od početka sam znao da možemo da iznenadimo, da imamo kapacitet i talenat za tako nešto. Verujem da možemo da odemo i korak dalje. Ništa mi ovo nije iznenađenje. Bilo bi lepo da može da se zaokruži cela priča na lep način, odlaskom na Fajnal for. A onda posle i da osvojimo titulu u Francuskoj što je svima nama cilj.

Korektan odnos ima i sa trenerom Obradovićem.

Imamo dobar odnos, dobru komunikaciju. Znam šta očekuje od mene, šta se traži. Uvek se trudim da radim svoj posao, da iskoristim šansu koja mi se ukaže i pomognem ekipi da dođe do pobede.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet